DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenStichting ROZE (Regionale Opvang Zwerfdieren Eindhoven) › Medische shirts voor de kittens bij Stichting ROZE

Medische shirts voor de kittens bij Stichting ROZE

€610,00

100%

Opgehaald van €610,00 doel

20 Funders

Voltooid

Beschrijving

Het voorjaar is in aantocht en Stichting ROZE verwacht vanaf april honderden kittens per dag op te vangen. Alle binnengekomen kittens worden geneutraliseerd. Het Medical Pet Shirt biedt bescherming na een operatie. De kitten heeft met het shirt veel bewegingsvrijheid en hoeft daardoor niet langer met de oh zo gehate kap op te lopen. Dit komt het dierenwelzijn natuurlijk ten goede. De kittens ondervinden minder stress, angst en onzekerheid. Het helpt voorkomen dat de kitten wonden of gevoelige gebieden van de huid kan bereiken. En, het houdt de kittens warm na de operatie. Het is comfortabel, hygiënisch en wasbaar op 30 graden Celcius. De stichting vraagt hulp bij de aanschaf van een aantal Medical Pet Shirts in verschillende maten.

Spaar je mee, zodat de kittens comfortabel kunnen herstellen?

Product: Medical Pet Shirts
Stichting: Stichting ROZE (Regionale Opvang Zwerfdieren Eindhoven)
Plaats: Eindhoven
ANBI-status: Ja
Website: rozeindhoven.nl
                                       

Over deze stichting

Per 1 januari 2022 is Stichting ROZE (Regionale Opvang Zwerfdieren Eindhoven) verantwoordelijk voor de opvang van zwerfdieren en wilde dieren in nood voor Eindhoven en 13 regiogemeenten. De stichting beschikt over opvangfaciliteiten voor honden, katten, konijnen, knaagdieren, vogels, hobbydieren en reptielen/amfibieën. In het wild levende dieren uit de regio worden 24 uur opgevangen en verzorgd en gaan vervolgens naar collega asielen. Naar verwachting zullen per jaar 400 honden, 1000 katten, 150 konijnen en knaagdieren, 2000 dieren uit het wild en 150 overige dieren tijdelijk opgevangen worden. Al deze dieren hebben in meer of mindere mate medische, curatieve of preventieve, zorg nodig.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title