DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenStichting ROZE (Regionale Opvang Zwerfdieren Eindhoven) › Liquid snacks voor de katten en kittens bij Stichting ROZE in Eindhoven

Liquid snacks voor de katten en kittens bij Stichting ROZE in Eindhoven

€140,00

40%

Opgehaald van €350,00 doel

8 Funders

De donatie kan niet meer zijn dan het doelbedrag, je kunt dus maximaal tot het resterende bedrag bijdragen.

Plaatsingsdatum: 2 april 2024
Einddatum: 2 oktober 2024

Beschrijving

De Liquid snack wordt bij Stichting ROZE gebruikt voor verschillende doeleinden. Binnen de dierenkliniek wordt het gebruikt om katten gerust te stellen tijdens een onderzoek of vaccinatie. Door ze af te leiden met een lekker hapje, wordt veel stress voorkomen. In het dierenasiel worden de Liquid snacks vaak gebruikt om de verlegen katten over de streep te halen, want zo’n lekker hapje kan natuurlijk niet genegeerd worden. Ook wordt het gebruikt om medicatie in te verstoppen. Op deze manier kan de medicatie stressvrij toegediend worden. Daarnaast gebruiken gastgezinnen het als beloning bij het socialiseren van kittens. Gastgezinnen houden zich aan een stappenplan om kittens te socialiseren. Een van die stappen is: contact zoeken. Wanneer er door een kitten zelf contact gezocht wordt met mensen krijgen deze een beloning. Zo ontstaan er positieve associaties met het contact zoeken met mensen. Elke stap wordt beloond. Er worden meerdere keren per dag korte sessies gehouden met de kittens. De Liquid snacks vliegen er dus doorheen en de vrijwilligers vragen hulp bij de aanschaf van nieuwe voorraad.

Spaar je mee voor deze belangrijke en lekker snacks?

Product: Liquid Snacks
Stichting: Stichting ROZE (Regionale Opvang Zwerfdieren Eindhoven)
Plaats: Eindhoven
ANBI-status: Ja
Website: rozeindhoven.nl
               

Over deze stichting

Per 1 januari 2022 is Stichting ROZE (Regionale Opvang Zwerfdieren Eindhoven) verantwoordelijk voor de opvang van zwerfdieren en wilde dieren in nood voor Eindhoven en 13 regiogemeenten. De stichting beschikt over opvangfaciliteiten voor honden, katten, konijnen, knaagdieren, vogels, hobbydieren en reptielen/amfibieën. In het wild levende dieren uit de regio worden 24 uur opgevangen en verzorgd en gaan vervolgens naar collega asielen. Naar verwachting zullen per jaar 400 honden, 1000 katten, 150 konijnen en knaagdieren, 2000 dieren uit het wild en 150 overige dieren tijdelijk opgevangen worden. Al deze dieren hebben in meer of mindere mate medische, curatieve of preventieve, zorg nodig.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title