DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenProjecten van Stichting Reddingshonden Werkgroep Overijssel › Lijnen voor de reddingshonden van Werkgroep Overijssel

Lijnen voor de reddingshonden van Werkgroep Overijssel

€190,00

100%

€190,00 Goal

3 Funders

Voltooid

Beschrijving

De 14 stoere honden van Reddingshonden Werkgroep Overijssel hebben nieuwe lijnen nodig. In de kleur oranje/terracotta, omdat ze die kleur kennen van het trainings- en reddingswerk wat ze doen. En zo zijn ze meteen herkenbaar als ze werken, want de begeleiders dragen die kleuren ook. De Hunter Retriever lijnen die ze nodig hebben zijn juist zo handig, omdat ze heel makkelijk om te doen zijn en weinig ruimte in de bagage innemen. Ze zijn ook perfect bij puin, ingestorte gebouwen en andere reddingsituaties waar de honden zonder halsbanden en eventuele tuigjes lopen i.v.m. hun veiligheid. Indien nodig kan de lijn snel om hun hals en zijn ze weer aangelijnd. De lijnen worden zowel gebruikt tijdens de trainingen als wanneer ze aan het werk zijn om mensen te redden. Help jij mee om deze lijnen bij elkaar te sparen?

Product:   Hunter Retriever lijnen
Stichting:   Reddingshonden Werkgroep Overijssel
Plaats:   Rouveen
Website:   reddingshonden-overijssel.nl/

 

     

Over deze stichting

Stichting Reddingshondenwerkgroep Overijssel heeft als doel het opleiden en inzetten van deskundige reddingshondenteams om vermiste personen op te sporen in binnen- en buitenland. Vermisten kunnen dan weer met familie en vrienden worden herenigd. De zoekacties zijn veelal op verzoek van familieleden van vermiste personen en de politie/KLPD. Ze maken gebruik van het zeer sterke reukvermogen van de honden. Door wekelijkse en realistisch opgezette oefeningen houden we het niveau hoog.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title