DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenZwerfkatten Havengebied IJmuiden › Lekkere hapjes voor de zieke katjes bij Stichting Zwerfkatten havengebied IJmuiden

Lekkere hapjes voor de zieke katjes bij Stichting Zwerfkatten havengebied IJmuiden

€200,00

100%

Opgehaald van €200,00 doel

12 Funders

Voltooid

Beschrijving

Stichting Zwerfkatten havengebied IJmuiden zorgt met regelmaat voor zieke en verzwakte zwerfkatten. Nu zijn zieke katten over het algemeen moeilijke eters, terwijl goede voeding juist zo essentieel is voor een voorspoedig herstel.

De vrijwilligers weten inmiddels uit ervaring met welke hapjes ze de zieke katten toch kunnen overhalen om wat te eten en hebben een mooi pakket samengesteld. In dit pakket zitten diverse artikelen die door de patiëntjes meestal nog gegeten worden; lekkere slobber-soepjes en voeding met toegevoegde vitaminen, maar ook drankjes voor broodnodig extra vocht.

Help je mee de zieke katjes weer goed aan het eten te krijgen?

Product:   Lekkere voedzame hapjes
Stichting:   Stichting Zwerfkatten Havengebied IJmuiden
Plaats:   Velsen-Noord
ANBI-status: ja
Website:   zwerfkattenijmuiden.nl
                       

Over deze stichting

Stichting Zwerfkatten havengebied IJmuiden is een vrijwilligersorganisatie die dagelijks 150 kansloze en onplaatsbare katten verzorgt. Dit gebeurt deels op locatie buiten (castratie, bijvoeren en gezond houden van verwilderde zwerfkatten) en deels in onze noodopvang met 2 binnenverblijven, twee buitenruimtes en een kleine quarantaine. Daar verblijven zeer schuwe en angstige katten of andere onplaatsbare katten. Bijvoorbeeld onzindelijke katers, gedragsgestoorde katten maar ook moederloze kittens. Tevens verzorgen we hier gewonde en zieke zwerfkatten. Stichting Zwerfkatten havengebied IJmuiden is geheel afhankelijk van giften en donaties.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title