DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenAlpaca Rescue Nederland › Krachtvoer voor de alpaca’s van Alpaca Rescue

Krachtvoer voor de alpaca’s van Alpaca Rescue

€500,00

100%

Opgehaald van €500,00 doel

19 Funders

Voltooid

Beschrijving

Wist je dat alpaca’s in Nederland veel te weinig voedingstoffen opnemen uit het gras en dagelijks supplementen nodig hebben? De rescue alpaca’s hebben vaak te maken gehad met enorme tekorten en structurele tekorten die zelfs tot vergroeiing en andere afwijkingen hebben geleid. Daarom is een hoogwaardige dagelijkse voeding van groot belang!

Foto: Sjakie van 7 en net opgehaald door de Stichting. Wegens structureel onthouden van de juiste voeding en bewegingsvrijheid (hij leefde als dekhengst op 8m2) heeft hij vergroeide poten. Met liefdevolle zorg én de goede voeding hoopt Alpaca Rescue hem nog een fijne tijd te kunnen bieden.

Help je mee Sjakie en de andere alpaca’s te voeden?

Product: Alpamin basissupplement
Stichting: Stichting Alpaca Rescue Nederland
Plaats: Aagtekerke
ANBI-status: Ja
Website: alpacarescuenederland.nl
                                     

Over deze stichting

Stichting Alpaca Rescue Nederland biedt opvang aan verwaarloosde, mishandelde alpaca's en alpaca's met gedragsproblemen. Daarnaast is de stichting zeer actief in het overbrengen van kennis en ervaring over de verzorging en het houden van alpaca’s. De alpaca's worden in kuddes geplaatst en geresocialiseerd. Ze leren basisvaardigheden als aan het halster lopen, stil staan voor (medische) behandelingen en reizen met een trailer. Wanneer een alpaca goed functioneert in een groep, gezond is én sociaal is naar mensen en dieren wordt er een nieuw thuis gezocht. De alpaca's verhuizen altijd met meerdere vriendjes.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title