DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenDassenwerkgroep Brabant › Krachtige zaklamp voor zoek- en reddingsacties voor de Dassenwerkgroep Brabant

Krachtige zaklamp voor zoek- en reddingsacties voor de Dassenwerkgroep Brabant

€350,00

100%

Opgehaald van €350,00 doel

11 Funders

Voltooid

Beschrijving

Voor de vrijwilligers van de dierenambulance zijn hulpbehoevende dassen, en andere dieren, in het donker vaak bijzonder lastig te vinden. De huidige zaklampen voldoen prima voor het zoeken van bijvoorbeeld doodgereden dieren langs de weg maar als een dier nog leeft hebben de vrijwilligers al snel een probleem. Die zaklampen hebben een relatief kleine lichtbundel waar het dier in moet komen willen ze hem zien en als ze het dier uiteindelijk hebben gevonden is de hoeveelheid licht eigenlijk te weinig om veilig te kunnen werken. Om ook ‘s nachts efficiënt en veilig te kunnen werken willen zij graag deze extreem krachtige, oplaadbare zaklamp waardoor ze niets meer over het hoofd zien en de dieren zo snel mogelijk naar een dierenarts of opvang kunnen brengen. Spaar jij mee?

Product: Zaklamp
Stichting: Dassenwerkgroep Brabant
Plaats: Boxmeer
ANBI-status: Ja
Website: dassenwerkgroepbrabant.nl
                     

Over deze stichting

De dierenambulance van de Dassenwerkgroep Brabant zet zich 24/7 in voor dode en hulpbehoevende dassen in Noord-Brabant en Noord-Limburg. Regelmatig is ze voor hulpbehoevende dassen landelijk actief en helpt ze andere wilde dieren. Komen ze een huisdier in nood tegen, dan nemen ze vanzelfsprekend ook actie.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title