DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenZwerfkatten Havengebied IJmuiden › Krabmeubel voor in het binnenverblijf bij Stichting Zwerfkatten havengebied IJmuiden

Krabmeubel voor in het binnenverblijf bij Stichting Zwerfkatten havengebied IJmuiden

€190,00

100%

Opgehaald van €190,00 doel

10 Funders

Voltooid

Beschrijving

Helaas heeft 1 van de krabmeubels in het binnen verblijf van de jongste katjes bij Stichting Zwerfkatten havengebied IJmuiden het begeven. Hoog tijd voor een nieuwe dus! Maar wel een krabmeubel waar ze lekker met velen in kunnen spelen of slapen, die niet te veel ruimte inneemt en die daarnaast goed schoon te houden is! Dit nieuwste model lijkt aan alle wensen te voldoen.

Help je mee deze bijeen te sparen?

Product: Krabmeubel
Stichting: Zwerfkatten havengebied IJmuiden
Plaats: Velsen-Noord
ANBI-status: Ja
Website: zwerfkattenijmuiden.nl
                   

Over deze stichting

Stichting Zwerfkatten havengebied IJmuiden is een vrijwilligersorganisatie die dagelijks 150 kansloze en onplaatsbare katten verzorgt. Dit gebeurt deels op locatie buiten (castratie, bijvoeren en gezond houden van verwilderde zwerfkatten) en deels in onze noodopvang met 2 binnenverblijven, twee buitenruimtes en een kleine quarantaine. Daar verblijven zeer schuwe en angstige katten of andere onplaatsbare katten. Bijvoorbeeld onzindelijke katers, gedragsgestoorde katten maar ook moederloze kittens. Tevens verzorgen we hier gewonde en zieke zwerfkatten. Stichting Zwerfkatten havengebied IJmuiden is geheel afhankelijk van giften en donaties.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title