DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenDierenasiel Almere › Konijnenrennen en knabbelbordjes voor de konijnen bij Dierenasiel Almere

Konijnenrennen en knabbelbordjes voor de konijnen bij Dierenasiel Almere

€560,00

100%

Opgehaald van €560,00 doel

31 Funders

Voltooid

Categorie:

Beschrijving

Bij Dierenasiel Almere worden ook konijnen opgevangen. In de winter zitten veel konijnen binnen, omdat het buiten simpelweg te koud is. De meeste zwerfkonijnen hebben namelijk geen wintervacht. In plaats van ze in een hok te huisvesten willen de vrijwilligers de konijnen graag meer ruimte geven door middel van een ren. Doordat er op dit moment al veel konijnen in het asiel verblijven is er een tekort aan konijnenrennen ontstaan. Daarom vraagt het asiel om hulp.
Deze rennen zijn hoog genoeg, zodat de konijnen er niet uit kunnen ontsnappen. Ter extra verrijking willen de vrijwilligers ook graag wat bamboebordjes aanschaffen. De konijnen kunnen er lekker aan knagen en ze gooien de bordjes door het hele verblijf heen, alsof het speeltjes zijn. Goed voor het welzijn van de konijnen en een plezier om naar te kijken!

Help jij mee om de konijnen ruimte en afleiding te geven?

Product: Konijnenrennen
Stichting: Stichting Dierenasiel Almere
Plaats: Almere
ANBI-status: Ja
Website: dierenasielalmere.nl
                                                             

Over deze stichting

‘Dieren opvangen, verzorgen en herplaatsen’. Zo staat het doel van de Vereniging Dierenasiel Almere omschreven. Dierenasiel Almere heeft sinds haar oprichting in 1998 al vele duizenden dakloze huisdieren opgevangen, medisch verzorgd en herplaatst. Een veelzeggende hoeveelheid die vooral uitdrukt hoe nodig goede opvang van dakloze, kwetsbare dieren in Almere is.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title