DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenOpvangcentrum de Maashorst › Konijnenhokken voor de konijnen in de gastgezinnen bij Opvangcentrum de Maashorst

Konijnenhokken voor de konijnen in de gastgezinnen bij Opvangcentrum de Maashorst

€250,00

100%

Opgehaald van €250,00 doel

13 Funders

Voltooid

Beschrijving

Bij Opvangcentrum de Maashorst wordt het aantal konijnen dat wordt opgevangen elk jaar hoger. De konijnenkoppels, mogelijk zwangere konijnen en konijnen die nog moeten leren wat socialer te zijn, worden opgevangen in gastgezinnen. Het opvangcentrum is dan ook blij met iedereen die wil helpen als gastgezin. Maar, op dit moment zijn er meer gastgezinnen dan konijnenhokken en dat is natuurlijk niet handig. Daarom vragen de vrijwilligers hulp bij de aanschaf van drie konijnenhokken, zodat alle gastgezinnen goed voorbereid zijn op de komst van de logeer-konijnen.

Spaar jij mee voor de konijnen?

Product: Konijnenhokken
Stichting: Opvangcentrum de Maashorst
Plaats: Oss
ANBI-status: Ja
Website: opvangcentrumdemaashorst.nl
                         

Over deze stichting

Gestart als kleine vooropvang om dieren in nood te helpen en uitgegroeid tot een opvangcentrum waar 3.500 tot 4.000 dieren per jaar hun tweede kans krijgen. Voor zowel een wild- als gehouden dier dat hulp nodig heeft openen wij onze poort! Wij als opvang hebben twee doelen. Bij de wilde (inheemse) dieren zijn we bezig met het grootbrengen, revalideren en terugplaatsen van dieren in het wild. Een wild dier hoort in het wild thuis, als een dier niet teruggeplaatst kan worden in de natuur maken we de keuze om het dier euthanaseren. Dierenwelzijn staat bij ons altijd op de eerste plaats, ook als het gaat over de humane keuze maken. Voor onze gehouden dieren zoeken we naar een nieuw huis waar ze een lang en goed leven tegemoet gaan!

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title