DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenProjecten van Stichting Reddingshonden Werkgroep Overijssel › Koelmatten voor de honden van Reddingshonden Werkgroep Overijssel

Koelmatten voor de honden van Reddingshonden Werkgroep Overijssel

€130,00

100%

€130,00 Goal

4 Funders

Voltooid

Beschrijving

De reddingshonden bij Reddingshonden Werkgroep Overijssel worden continu getraind op hun bijzondere vaardigheden. Logisch, want dan zijn ze in topconditie om op zoek te kunnen gaan naar vermiste personen. Tijdens trainingen en zoekacties is een comfortabele rustplek van groot belang voor de honden! Dat houdt ze scherp en biedt ze voldoende rust om daarna weer verder te werken. Met de zomer en warme dagen op komst is een koelmat perfect om dat voor elkaar te krijgen. De werkgroep heeft op dit moment 14 honden, voor elk van hen willen ze graag een mat. Help jij mee om deze dappere viervoeters koel te houden?

Twee van de reddingshonden: Zus en Jutter

Product:   Koelmatten
Stichting:   Reddingshonden Werkgroep Overijssel
Plaats:   Rouveen
Website:   reddingshonden-overijssel.nl/

 

       

Over deze stichting

Stichting Reddingshondenwerkgroep Overijssel heeft als doel het opleiden en inzetten van deskundige reddingshondenteams om vermiste personen op te sporen in binnen- en buitenland. Vermisten kunnen dan weer met familie en vrienden worden herenigd. De zoekacties zijn veelal op verzoek van familieleden van vermiste personen en de politie/KLPD. Ze maken gebruik van het zeer sterke reukvermogen van de honden. Door wekelijkse en realistisch opgezette oefeningen houden we het niveau hoog.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title