DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenZwerfkatten Havengebied IJmuiden › Klim- en schuilmeubels voor de katten bij Stichting Zwerfkatten Havengebied IJmuiden

Klim- en schuilmeubels voor de katten bij Stichting Zwerfkatten Havengebied IJmuiden

€250,00

100%

Opgehaald van €250,00 doel

5 Funders

Voltooid

Beschrijving

De zomer is in aantocht! Natuurlijk staan de 70 vaste bewoners in de de opvang van Stichting Zwerfkatten Havengebied IJmuiden te trappelen om de buitenverblijven weer onveilig te maken. Echter, een hoop van de oude houten klim- en schuilmeubels is door de regen en kou verrot en kapot gegaan. Tijd voor vervanging dus! De vrijwilligers willen graag weer een aantal fruitkistjes aanschaffen, waar de katten graag bovenop zitten of lekker in weg kunnen kruipen. Op wieltjes, zodat het ook een beetje makkelijk blijft met schoonmaken.

Spaar je mee, zodat de katten lekker buiten kunnen zijn?

Product:   Klim- en schuilmeubels
Stichting:   Stichting Zwerfkatten Havengebied IJmuiden
Plaats:   Velsen-Noord
ANBI-status: ja
Website:   zwerfkattenijmuiden.nl
         

Over deze stichting

Stichting Zwerfkatten havengebied IJmuiden is een vrijwilligersorganisatie die dagelijks 150 kansloze en onplaatsbare katten verzorgt. Dit gebeurt deels op locatie buiten (castratie, bijvoeren en gezond houden van verwilderde zwerfkatten) en deels in onze noodopvang met 2 binnenverblijven, twee buitenruimtes en een kleine quarantaine. Daar verblijven zeer schuwe en angstige katten of andere onplaatsbare katten. Bijvoorbeeld onzindelijke katers, gedragsgestoorde katten maar ook moederloze kittens. Tevens verzorgen we hier gewonde en zieke zwerfkatten. Stichting Zwerfkatten havengebied IJmuiden is geheel afhankelijk van giften en donaties.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title