DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenOpvangcentrum de Maashorst › Kleine terraria voor de reptielen en geleedpotigen bij Opvangcentrum Maashorst

Kleine terraria voor de reptielen en geleedpotigen bij Opvangcentrum Maashorst

€105,00

62%

Opgehaald van €170,00 doel

7 Funders

De donatie kan niet meer zijn dan het doelbedrag, je kunt dus maximaal tot het resterende bedrag bijdragen.

Plaatsingsdatum: 19 januari 2024
Einddatum: 19 juli 2024

Beschrijving

Dierenopvangcentrum de Maashorst krijgt steeds meer kleine reptielen en geleedpotigen in de opvang. Om deze diertjes, zoals spinnen, gekko’s en kikkers, tijdelijk te kunnen huisvesten zouden de vrijwilligers heel graag twee kleine terraria aanschaffen.

Spaar jij mee voor deze bijzondere dieren in de opvang?

Product: Terrarium
Stichting: Opvangcentrum de Maashorst
Plaats: Oss
ANBI-status: Ja
Website: opvangcentrumdemaashorst.nl
             

Over deze stichting

Gestart als kleine vooropvang om dieren in nood te helpen en uitgegroeid tot een opvangcentrum waar 3.500 tot 4.000 dieren per jaar hun tweede kans krijgen. Voor zowel een wild- als gehouden dier dat hulp nodig heeft openen wij onze poort! Wij als opvang hebben twee doelen. Bij de wilde (inheemse) dieren zijn we bezig met het grootbrengen, revalideren en terugplaatsen van dieren in het wild. Een wild dier hoort in het wild thuis, als een dier niet teruggeplaatst kan worden in de natuur maken we de keuze om het dier euthanaseren. Dierenwelzijn staat bij ons altijd op de eerste plaats, ook als het gaat over de humane keuze maken. Voor onze gehouden dieren zoeken we naar een nieuw huis waar ze een lang en goed leven tegemoet gaan!

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title