DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projecten't Kleine weeshuis › Kittenmousse voor de zwakke katjes bij ‘t Kleine Weeshuis

Kittenmousse voor de zwakke katjes bij ‘t Kleine Weeshuis

€50,00

100%

Opgehaald van €50,00 doel

2 Funders

Voltooid

Categorie:

Beschrijving

Bij kittenopvang ‘t Kleine Weeshuis hebben ze weer een aantal kittens met achterstand binnengekregen. Neem nou Gioya, uitgemergeld binnengekomen en helemaal slap, geen energie meer, 5 weken oud en maar 188 gram! De vrijwilligers hebben haar weer op de beentjes gekregen, maar er moet heel wat gewicht bij om haar de kans te geven om een volwassen kat te worden. Speciale kittenmousse is daar ideaal voor. De mousse is makkelijk te eten en zit tjokvol voedingsstoffen.

En er zijn meer kleintjes die de mousse had nodig hebben. Pocket is 5 weken en met de hand groot gebracht als enigste overlever van nestje, is al flink opgeknapt maar nog heel erg klein. En dan is er nog Nikkie. Ze dronk niet bij de moeder en is met sondevoeding in leven gehouden het gaat nu goed maar ook zij moet nog heel wat gewicht erbij krijgen om een gezond katje te worden. Ze komen er allemaal wel, maar een beetje extra hulp is heel nodig voor deze achterlopertjes. Met twee trays van 12 blikjes gaat dat weer lukken. Help jij mee om deze kittens goed te laten groeien?

Product:   Kittenmousse
Stichting:   Kittenopvang ‘t Kleine weeshuis
Plaats:   Hoorn
Website:   KittenopvangNoordHolland.nl
   

Over deze stichting

Kittenopvang 't Kleine weeshuis vangt moederloze, zwervende en gedumpte kittens op. Kittens kunnen moederloos raken, doordat ze bijvoorbeeld door de moeder in de steek zijn gelaten, of door ziekte niet geaccepteerd worden of omdat de moeder niet genoeg melk heeft.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title