DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenHoKaZo › Kittenmelk voor Dierenopvangcentrum HoKaZo

Kittenmelk voor Dierenopvangcentrum HoKaZo

€75,00

100%

Opgehaald van €75,00 doel

7 Funders

Voltooid

Categorie:

Beschrijving

In de zomer maanden hebben wij ongeveer 20 pleeggezinnen die kittens in huis opvangen. Hier kunnen ze gezond en sociaal opgroeien. Het komt regelmatig voor dat er pasgeborene kittens zonder moeder binnenkomen. Deze hebben direct hulp en kittenmelk nodig en gaan naar speciale pleeggezinnen die alle tijd en rust hebben om de kittens om de 2 á 3 uur te voeden (flessen).

Voor deze kittens hebben wij kittenmelk nodig van Royal Canin. In deze kittenmelk zitten alle bestanddelen die zij nodig hebben. Natuurlijk niet zo goed als hun eigen moeder maar hiermee worden de kittens ook gezond en sterk. Er is gekozen voor de 2x 2kg verpakking puppymelk. De bestanddelen zijn hetzelfde echter een grotere verpakking met lagere kosten.

Product:   Kittenmelk
Stichting:   Dierenopvangcentrum HoKaZo
Plaats:   Uden
Website:   HoKaZo.nl

 

             

Over deze stichting

In het dierenasiel van HoKaZo wordt gekozen voor een beleid dat in de eerste plaats zorg draagt voor een diervriendelijk leven. Een diervriendelijk leven houdt in dat de hond of kat - mits hij niet onnodig lijdt of zodanig in zijn gedrag gestoord is dat hij een gevaar oplevert voor zijn omgeving - zolang als nodig is mag blijven. Ook al duurt dat een jaar of langer. Stichting Hokazo heeft ook een eigen dierenambulance die zich met grote betrokkenheid dag en nacht inzet voor alle dieren in de regio die dat nodig hebben.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title