DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenHoKaZo › Kittenmelk voor de kleintjes bij Stichting Hokazo

Kittenmelk voor de kleintjes bij Stichting Hokazo

€135,00

100%

Opgehaald van €135,00 doel

7 Funders

Voltooid

Categorie:

Beschrijving

Het kittenseizoen komt er weer aan! De eerste moederpoes zit al in het pleeggezin zelfs. Dus ook bij Hokazo zijn ze zich goed aan het voorbereiden om deze kleine katjes liefdevol op te vangen. Ieder jaar komen er moederloze kittens binnen waarvoor speciale melk noodzakelijk is. Met een nieuwe voorraad kunnen ze een goede start maken. Help jij mee om de kleintjes voldoende melk te geven?

Oh ja. Op de foto en productlink bij dit project zie je puppymelk staan. Voordat je nu denkt “Maar het gaat toch om kittens?”. Wees gerust: het klopt! Wij waren ook even in verwarring en hebben het nagevraagd bij Hokazo. De vrijwilligers hebben ons ervan verzekerd dat het goed is, ze hebben al heel wat kleine katjes grootgebracht met puppymelk.

Product:   Kittenmelk
Stichting:   Hokazo
Plaats:   Uden
Website:   hokazo.nl

             

Over deze stichting

In het dierenasiel van HoKaZo wordt gekozen voor een beleid dat in de eerste plaats zorg draagt voor een diervriendelijk leven. Een diervriendelijk leven houdt in dat de hond of kat - mits hij niet onnodig lijdt of zodanig in zijn gedrag gestoord is dat hij een gevaar oplevert voor zijn omgeving - zolang als nodig is mag blijven. Ook al duurt dat een jaar of langer. Stichting Hokazo heeft ook een eigen dierenambulance die zich met grote betrokkenheid dag en nacht inzet voor alle dieren in de regio die dat nodig hebben.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title