DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenDierenasiel Zeeuwsch-Vlaanderen › Kittenmelk voor de allerkleinsten bij Dierenasiel Zeeuwsch-Vlaanderen

Kittenmelk voor de allerkleinsten bij Dierenasiel Zeeuwsch-Vlaanderen

€425,00

100%

Opgehaald van €425,00 doel

21 Funders

Voltooid

Beschrijving

Jaarlijks vangt Dierenasiel Zeeuwsch-Vlaanderen nestjes kittens op. Met en zonder moeder, sociaal of schuw, gezond en verzwakt. Om die allerkleinste kittens een goede start te kunnen geven, maken de vrijwilligers al een aantal jaar gebruik van kittenmelk van Lactol en de fijne mousse van Royal Canin. Beide kunnen ze gemakkelijk met elkaar mengen waardoor er een papje ontstaat dat de kittens goed naar binnen smikkelen. Zo leren zij gemakkelijk overstappen van melk naar vast voer. De pleeggezinnen zijn alweer hard aan het werk met de nestjes van dit jaar, dus een voorraad melk en mousse is heel welkom!

Help jij mee om de kittens op te laten groeien?

Product: Kittenmelk
Stichting: Dierenasiel Zeeuwsch-Vlaanderen
Plaats: Terneuzen
ANBI-status: Ja
Website: dierenasielterneuzen.nl
                                         

Over deze stichting

Het dierenasiel, gevestigd in Terneuzen, is verantwoordelijk voor het opvangen en verzorgen van zwerfhonden en -katten en voor huisdieren die door eigenaars worden afgestaan. Het werk is erop gericht zo snel mogelijk een goed tehuis te vinden voor de dieren. Per jaar wordt er op deze manier voor enkele honderden dieren een nieuw baasje gevonden. Het werkgebied bestaat uit heel Zeeuws-Vlaanderen.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title