DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenStichting Strays Meet Holland › Kittenbrokken voor de kleine Roemeense katjes bij Strays meet Holland

Kittenbrokken voor de kleine Roemeense katjes bij Strays meet Holland

€260,00

100%

Opgehaald van €260,00 doel

13 Funders

Voltooid

Beschrijving

Het kittenseizoen is weer van start gegaan. Vorig jaar zijn er in het kittenseizoen bij Mirela Marcu in Roemenië meer dan 300 kittens binnengekomen! De eerste kittens zijn daar nu alweer geboren en het wordt weer alle hens aan dek de komende maanden. Om deze kittens een goede start te geven is het heel belangrijk dat ze brokjes krijgen die speciaal op de behoefte van de kleine katjes zijn afgestemd. De vrijwilligers van Strays meet Holland willen graag helpen om 100 kilo van deze kittenbrokjes naar Roemenie te kunnen sturen.

Help jij mee om dit voer bij elkaar te sparen?

Product: Kittenbrokjes
Stichting: Stichting Strays Meet Holland
Plaats: Kerkwijk
ANBI-status: Ja
Website: straysmeetholland
                         

Over deze stichting

Stichting Strays Meet Holland is een geheel door vrijwilligers gerunde organisatie die helpt bij de verzorging en opvang van zwerfhonden en zwerfkatten in Nederland, Zuid-Spanje en Roemenië. In Nederland heeft de stichting de mogelijkheid om (zwerf)dieren op te vangen in haar eigen opvang. Deze dieren (voornamelijk katten) worden geholpen en wanneer zij zover zijn wordt er een nieuw thuis voor ze gezocht.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title