DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenStichting Strays Meet Holland › Kittenbrokken voor de kleine Roemeense katjes bij Strays meet Holland

Kittenbrokken voor de kleine Roemeense katjes bij Strays meet Holland

€260,00

100%

Opgehaald van €260,00 doel

13 Funders

Voltooid

Beschrijving

Het kittenseizoen is weer van start gegaan. Vorig jaar zijn er in het kittenseizoen bij Mirela Marcu in Roemenië meer dan 300 kittens binnengekomen! De eerste kittens zijn daar nu alweer geboren en het wordt weer alle hens aan dek de komende maanden. Om deze kittens een goede start te geven is het heel belangrijk dat ze brokjes krijgen die speciaal op de behoefte van de kleine katjes zijn afgestemd. De vrijwilligers van Strays meet Holland willen graag helpen om 100 kilo van deze kittenbrokjes naar Roemenie te kunnen sturen.

Help jij mee om dit voer bij elkaar te sparen?

Product: Kittenbrokjes
Stichting: Stichting Strays Meet Holland
Plaats: Kerkwijk
ANBI-status: Ja
Website: straysmeetholland
                         

Over deze stichting

Mirela vangt in Roemenie/Calarasi ongeveer 500 honden en 100 katten op. Er is een grote opvang waar de meeste honden zitten en bij haar thuis zitten de oude, zieke en jonge honden in kennels op het terrein. En de hele kleintjes of zieke honden kunnen binnen waar het verwarmd is en extra voor ze gezorgd kan worden. Met zoveel dieren om te verzorgen, die ook nog eens vaak ziek of gewond zijn, kan zij alle hulp gebruiken die wij haar kunnen geven. Wij zamelen voer voor haar in en middelen zoals ontworming en ontvlooiing omdat dit de basis behoeften zijn voor de dieren. Omdat wij slechts een heel kleine stichting zijn, kunnen we hulp van dierenliefhebbers heel erg goed gebruiken.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title