DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenZwerfkatten Havengebied IJmuiden › Kerstsnackpakket voor de zwerfkatten van Stichting Zwerfkatten Havengebied IJmuiden

Kerstsnackpakket voor de zwerfkatten van Stichting Zwerfkatten Havengebied IJmuiden

€99,00

100%

Opgehaald van €99,00 doel

5 Funders

Voltooid

Beschrijving

Ook tijdens de feestdagen worden de groepjes verwilderde zwerfkatten in IJmuiden gevoerd door Stichting Zwerfkatten Havengebied IJmuiden, en dan het liefst een keer met iets extra lekkers! Voor de feestdagen hopen zij daarom dit feestpakket aan voer en snacks bijéén te sparen. Helpt u mee?

Product: Snackpakket
Stichting: Stichting Zwerfkatten Havengebied Ijmuiden
Plaats: Velsen Noord
Website: zwerfkattenijmuiden.nl

Kat

         

Over deze stichting

Stichting Zwerfkatten havengebied IJmuiden is een vrijwilligersorganisatie die dagelijks 150 kansloze en onplaatsbare katten verzorgt. Dit gebeurt deels op locatie buiten (castratie, bijvoeren en gezond houden van verwilderde zwerfkatten) en deels in onze noodopvang met 2 binnenverblijven, twee buitenruimtes en een kleine quarantaine. Daar verblijven zeer schuwe en angstige katten of andere onplaatsbare katten. Bijvoorbeeld onzindelijke katers, gedragsgestoorde katten maar ook moederloze kittens. Tevens verzorgen we hier gewonde en zieke zwerfkatten. Stichting Zwerfkatten havengebied IJmuiden is geheel afhankelijk van giften en donaties.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title