DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenDierenasiel Zuidwolde › Kauwsnacks voor Dierenasiel Zuidwolde

Kauwsnacks voor Dierenasiel Zuidwolde

€145,00

107%

Opgehaald van €135,00 doel

7 Funders

Voltooid

Beschrijving

Toegegeven, eerder hebben wij, Astro, Jacky en Onyx, kauwsnacks gevraagd om de saaie geen-aandacht-tijd in onze kennel door te komen. Omdat wij alleen hypoallergeen mogen eten, was het een flinke zoektocht naar lekkers en botten die wij wel mogen eten. Onze verzorgers hebben nu meer soorten lekkernijen gevonden die wij onweerstaanbaar vinden, ze zijn op dit moment echter allemaal op en ook nogal prijzig…. En weten jullie, er is nog een soortgenoot bijgekomen die ook hypoallergeen eet, Baco wel te verstaan, dus ja, met ons vieren gaat alles natuurlijk nog sneller op.

Vandaar dat wij het echt ontzettend geweldig zouden vinden als jullie nog een keer een donatie zouden willen doen, zodat wij snel weer iets te knauwen hebben. Zal dat lukken?? Wij kruisen onze voorpootjes en slapen er alvast een nachtje over, zodat we snel kunnen uitkijken naar onze verwennerijen. Een ieder die doneert zijn wij ontzettend dankbaar, namens Astro, Baco, Jacky en Onyx ontzettend bedankt.

Product:   Kauwsnacks bij Petsnature.nl
Stichting:   Dierenasiel Zuidwolde
Plaats:   Zuidwolde
Website:   Dierenbescherming Afdeling Groningen

             

Over deze stichting

Dierenasiel Zuidwolde is onderdeel van de Dierenbescherming. Bij dierenasiel Zuidwolde wordt een groot aantal honden en katten jaarlijks opgevangen, verzorgd en herplaatst. Dierenasiel Zuidwolde wil deze dieren een goede plek bieden en hun missie luidt dan ook: "Een goede match vinden tussen dier en baas, met de grootste zekerheid op een mooie toekomst."

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title