DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenDier en Project › Kattenvoer voor Stichting Dier en Project

Kattenvoer voor Stichting Dier en Project

€310,00

100%

Opgehaald van €310,00 doel

12 Funders

Voltooid

Categorie:

Beschrijving

Bij Stichting Dier en Project zijn erg veel dieren binnen gekomen als gevolg van overleden baasjes door de Coronacrises.
Deze poezen en katers zijn veelal op leeftijd en konden alleen nog terecht bij dit geweldige tweedelijns asiel waar dieren opgenomen worden die op grond van gezondheid, leeftijd of gedrag in een normaal asiel geen schijn van kans maken. Door de enorme toestroom is er behoefte aan natvoer!

Spaar jij mee voor die katten?

Product: Kattenvlees
Stichting: Stichting Dier en Project
Plaats: Nispen
ANBI-status: ja
Website: 123website.nl/elsadams/
                       

Over deze stichting

Stichting Dier en Project in Nispen vangt "niet plaatsbare", dan wel "uitgeprocedeerde" asieldieren op. Ze doen wat nodig is op het gebied van lichaam en psyche en plaatst dieren indien mogelijk uit bij verantwoorde adoptanten. Lukt dit niet dan krijgt het dier een echt vaste-voor-altijd-plaats bij de stichting zelf. Daarnaast helpt Dier en Project zwerfdieren waar niemand verantwoording voor neemt. Zo verzorgen vrijwilligers van de stichting in een bosje in Rijsbergen zo'n 35 zwerfkatten, men geeft ze eten, ontwormt ze en met vangkooien worden de dieren diervriendelijk gevangen en naar de dierenarts gebracht om gecastreerd, dan wel gesteriliseerd te worden. Kittens worden in pleeggezinnen gesocialiseerd en succesvol uitgeplaatst of teruggebracht naar de vangplek waar zij gevonden zijn.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title