DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenHoKaZo › Kattenvoer en kittenmelk voor Dieropvangcentrum Hokazo

Kattenvoer en kittenmelk voor Dieropvangcentrum Hokazo

€255,00

100%

Opgehaald van €255,00 doel

1 Funders

Voltooid

Categorieën: ,

Beschrijving

Ze krijgen op dit moment een enorm aantal zwerfdieren binnen. Groot en klein. Helaas is er ook een grote groep binnen gekomen die erg ziek is. Om hun, zonder te veel stress te bezorgen, hun medicatie te kunnen geven mengen ze dit in gourmet met een smeltende kern. Ze ruiken daardoor hun medicatie niet en eten het op zonder problemen.
Helaas blijven ook de flessen kitten binnenstromen en gaan ze erg hard door onze melkpoeder heen. ze hopen dat jullie de opvang weer willen helpen om al deze lieverds te kunnen voorzien van alles dat ze nodig hebben. Alvast hartelijk dank voor jullie gulle donaties. Helpen jullie mee?

Product: kattenvoer
Stichting: Dierenopvangcentrum Hokazo
Plaats: Uden
Website: hokazo.nl

 

Over deze stichting

In het dierenasiel van HoKaZo wordt gekozen voor een beleid dat in de eerste plaats zorg draagt voor een diervriendelijk leven. Een diervriendelijk leven houdt in dat de hond of kat - mits hij niet onnodig lijdt of zodanig in zijn gedrag gestoord is dat hij een gevaar oplevert voor zijn omgeving - zolang als nodig is mag blijven. Ook al duurt dat een jaar of langer. Stichting Hokazo heeft ook een eigen dierenambulance die zich met grote betrokkenheid dag en nacht inzet voor alle dieren in de regio die dat nodig hebben.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title