DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenZwerfkatten Havengebied IJmuiden › Kattentoren voor de (niet plaatsbare)katjes bij Stichting Zwerfkatten havengebied IJmuiden

Kattentoren voor de (niet plaatsbare)katjes bij Stichting Zwerfkatten havengebied IJmuiden

€210,00

100%

Opgehaald van €210,00 doel

1 Funders

Voltooid

Beschrijving

De zomer komt er aan en de niet plaatsbare katjes in die in de opvang bij Stichting Zwerfkatten havengebied IJmuiden zitten, zitten dan graag in de buitenverblijven. Liefst lekker hoog. Een stevige weersbestendige kattentoren met meerdere zitplankjes is daarvoor uiteraard ideaal! In overleg met de leverancier van deze kattenpalen worden er wielen onder gemonteerd zodat de vrijwilligers de toren kunnen verplaatsen daar waar hij nodig is. Ook handig met schoonmaken! Om de kosten laag te houden, halen ze deze toren zelf op.

Help je mee om deze buitenpaal voor hen te scoren?

 

Product: Kattentoren
Stichting: Stichting Zwerfkatten havengebied IJmuiden
Plaats: Velsen-Noord
ANBI-status: Ja
Website: zwerfkattenijmuiden.nl
 

Over deze stichting

Stichting Zwerfkatten havengebied IJmuiden is een vrijwilligersorganisatie die dagelijks 150 kansloze en onplaatsbare katten verzorgt. Dit gebeurt deels op locatie buiten (castratie, bijvoeren en gezond houden van verwilderde zwerfkatten) en deels in onze noodopvang met 2 binnenverblijven, twee buitenruimtes en een kleine quarantaine. Daar verblijven zeer schuwe en angstige katten of andere onplaatsbare katten. Bijvoorbeeld onzindelijke katers, gedragsgestoorde katten maar ook moederloze kittens. Tevens verzorgen we hier gewonde en zieke zwerfkatten. Stichting Zwerfkatten havengebied IJmuiden is geheel afhankelijk van giften en donaties.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title