DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenZwerfkatten Havengebied IJmuiden › Kattenspeelkubussen voor Stichting Zwerfkatten Havengebied IJmuiden

Kattenspeelkubussen voor Stichting Zwerfkatten Havengebied IJmuiden

€135,00

102%

Opgehaald van €133,00 doel

6 Funders

Voltooid

Beschrijving

Een heerlijke plek voor de katten van Stichting Zwerfkatten Havengebied IJmuiden om te spelen, krabben, klimmen en lekker te slapen. Voor het nieuwe schuil en speelhok in het buitenverblijf, voor schuwe en onplaatsbare katten, heeft de stichting nog speel en krabhuisjes nodig waar de katten hun energie op uit kunnen leven, maar die ook tegen het alle weersomstandigheden kunnen. Helpt u mee?

Product: Speelkubus
Stichting: Stichting Zwerfkatten Havengebied Ijmuiden
Plaats: Velsen Noord
Website: kattenbabbels.blogspot.com

           

Over deze stichting

Stichting Zwerfkatten havengebied IJmuiden is een vrijwilligersorganisatie die dagelijks 150 kansloze en onplaatsbare katten verzorgt. Dit gebeurt deels op locatie buiten (castratie, bijvoeren en gezond houden van verwilderde zwerfkatten) en deels in onze noodopvang met 2 binnenverblijven, twee buitenruimtes en een kleine quarantaine. Daar verblijven zeer schuwe en angstige katten of andere onplaatsbare katten. Bijvoorbeeld onzindelijke katers, gedragsgestoorde katten maar ook moederloze kittens. Tevens verzorgen we hier gewonde en zieke zwerfkatten. Stichting Zwerfkatten havengebied IJmuiden is geheel afhankelijk van giften en donaties.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title