DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenZwerfkatten Havengebied IJmuiden › Kattenschuilhuisjes voor Stichting Zwerfkatten Havengebied IJmuiden

Kattenschuilhuisjes voor Stichting Zwerfkatten Havengebied IJmuiden

€50,00

100%

Opgehaald van €50,00 doel

4 Funders

Voltooid

Beschrijving

Bij de zwerfkattenopvang in IJmuiden is het altijd heel druk met snoezige viervoeters. Die mogen natuurlijk ook in het kantoor komen. Daar staat sinds kort een bureau met Kalax-archiefkast van Ikea. En laten er nou precies voor zo’n kast speciale schuilhuisjes voor katten bestaan! Ideaal voor de wat schuwere katten die daar veilig in kunnen schuilen als het hen te druk wordt. Ze hebben twee warme schuilplekjes nodig voor in de kast. Help jij mee om deze veilige plekjes bij elkaar te sparen?

Product:   Kattenschuilhuisjes
Stichting:   Zwerfkatten Ijmuiden
Plaats:   Ijmuiden
Website:   kattenbabbels.blogspot.nl

       

Over deze stichting

Stichting Zwerfkatten havengebied IJmuiden is een vrijwilligersorganisatie die dagelijks 150 kansloze en onplaatsbare katten verzorgt. Dit gebeurt deels op locatie buiten (castratie, bijvoeren en gezond houden van verwilderde zwerfkatten) en deels in onze noodopvang met 2 binnenverblijven, twee buitenruimtes en een kleine quarantaine. Daar verblijven zeer schuwe en angstige katten of andere onplaatsbare katten. Bijvoorbeeld onzindelijke katers, gedragsgestoorde katten maar ook moederloze kittens. Tevens verzorgen we hier gewonde en zieke zwerfkatten. Stichting Zwerfkatten havengebied IJmuiden is geheel afhankelijk van giften en donaties.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title