DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenZwerfkatten Havengebied IJmuiden › Kattenmandje met verwarming voor senior Missy bij Stichting Zwerfkatten Havengebied IJmuiden

Kattenmandje met verwarming voor senior Missy bij Stichting Zwerfkatten Havengebied IJmuiden

€245,00

100%

Opgehaald van €245,00 doel

13 Funders

Voltooid

Beschrijving

Eén van onze katten is Missy. Zij kan helaas niet met de andere katten overweg en een plaatsing was helaas niet gelukt omdat Missy daar weigerde te eten. Ze heeft nu haar eigen verblijf in onze opvang met een binnen- en buitengedeelte. Om het ook in de winter voor deze 15-jarige Missy aangenaam te maken in haar verblijf willen we deze kattenmand met verwarming voor haar aanschaffen. Helpen jullie mee?

 

Product:   Kattenmandje met verwarming
Stichting:   Stichting Zwerfkatten Havengebied IJmuiden
Plaats:   Velsen-Noord
ANBI-status: ja
Website:   zwerfkattenijmuiden.nl
                         

Over deze stichting

Stichting Zwerfkatten havengebied IJmuiden is een vrijwilligersorganisatie die dagelijks 150 kansloze en onplaatsbare katten verzorgt. Dit gebeurt deels op locatie buiten (castratie, bijvoeren en gezond houden van verwilderde zwerfkatten) en deels in onze noodopvang met 2 binnenverblijven, twee buitenruimtes en een kleine quarantaine. Daar verblijven zeer schuwe en angstige katten of andere onplaatsbare katten. Bijvoorbeeld onzindelijke katers, gedragsgestoorde katten maar ook moederloze kittens. Tevens verzorgen we hier gewonde en zieke zwerfkatten. Stichting Zwerfkatten havengebied IJmuiden is geheel afhankelijk van giften en donaties.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title