DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenDierenasiel De Dierenstee › Kattenhuisjes voor in de kattenkamers bij Dierenopvangcentrum De Dierenstee

Kattenhuisjes voor in de kattenkamers bij Dierenopvangcentrum De Dierenstee

€985,00

100%

Opgehaald van €985,00 doel

59 Funders

Voltooid

Beschrijving

Begin dit jaar ging er een virus rond in de kattenkamers van Dierenopvancentrum De Dierenstee. Het virus veroorzaakte diarree en was hardnekkig. Omdat het virus erg besmettelijk was moesten de vrijwilligers alle niet goed reinigbare materialen uit de kattenkamers verwijderen. Erg zonde natuurlijk, maar het heeft gelukkig wel geholpen.
Tijd dus om de kattenkamers weer gezellig te maken! De vrijwilligers willen heel graag deze kattenhuisjes aanschaffen. De huisjes bieden de katten fijne slaap- en schuilplekjes en zijn goed te reinigen. Ook vragen de vrijwilligers een aantal kartonnen krabmeubeltjes, zodat de katten hun nagels weer lekker kunnen scherpen.

Help je mee sparen voor deze fijne kattenhuisjes?

Product: Kattenhuisjes
Stichting: Stichting Dierenstee
Plaats: Numansdorp
ANBI-status: Ja
Website: www.dierenstee.nl
                                                                                                                     

Over deze stichting

In De Dierenstee worden jaarlijks ruim 400 honden, katten en kleine huisdieren opgevangen. Dit betreft zwerfdieren en dieren waarvan door de eigenaar afstand is gedaan. Onze taak is om de dieren zo goed mogelijk op te vangen, te verzorgen en te herplaatsen.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title