DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenZwerfkatten Havengebied IJmuiden › Kattenhuisjes voor de katten bij Stichting Zwerfkatten havengebied IJmuiden

Kattenhuisjes voor de katten bij Stichting Zwerfkatten havengebied IJmuiden

€465,00

100%

Opgehaald van €465,00 doel

23 Funders

Voltooid

Beschrijving

De katten bij Stichting Zwerfkatten havengebied IJmuiden zijn gek op de kattenhuisjes die in hun verblijf staan. Met de regen bieden de huisjes een droge plek en als de zon schijnt zijn de katten er ook te vinden. Maar de huidige kattenhuisjes raken een beetje op en vallen bijna uit elkaar. Daarom willen de vrijwilligers graag nieuwe huisjes voor de katten aanschaffen. Deze nieuwe huisjes hebben een groter dak, zodat er nog meer katten lekker kunnen relaxen in de zon en ze ook nog beter beschermd zijn tegen de regen.

Geef jij de katten een comfortabel buitenhuis?

Product:   Kattenhuisjes
Stichting:   Stichting Zwerfkatten Havengebied IJmuiden
Plaats:   Velsen-Noord
ANBI-status: ja
Website:   zwerfkattenijmuiden.nl
                                             

Over deze stichting

Stichting Zwerfkatten havengebied IJmuiden is een vrijwilligersorganisatie die dagelijks 150 kansloze en onplaatsbare katten verzorgt. Dit gebeurt deels op locatie buiten (castratie, bijvoeren en gezond houden van verwilderde zwerfkatten) en deels in onze noodopvang met 2 binnenverblijven, twee buitenruimtes en een kleine quarantaine. Daar verblijven zeer schuwe en angstige katten of andere onplaatsbare katten. Bijvoorbeeld onzindelijke katers, gedragsgestoorde katten maar ook moederloze kittens. Tevens verzorgen we hier gewonde en zieke zwerfkatten. Stichting Zwerfkatten havengebied IJmuiden is geheel afhankelijk van giften en donaties.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title