DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenStichting Blitz Kattenopvang › Kattenbakvulling voor de katten bij Stichting Blitz Kattenopvang

Kattenbakvulling voor de katten bij Stichting Blitz Kattenopvang

€330,00

100%

Opgehaald van €330,00 doel

9 Funders

Voltooid

Beschrijving

Het is druk in de opvang bij Stichting Blitz Kattenopvang en het kattengrit gaat er daardoor erg hard door heen. Een schone bak is altijd belangrijk, maar zeker met dit warme weer wordt er extra goed schoon gemaakt.
De vrijwilligers zijn erg te spreken over de Tigerino Special Care Performance kattebakvulling, omdat deze goed klontert en veel minder stuift. Wel zo prettig met zoveel kattenbakken om schoon te houden. De grotere katten zullen weer heel blij zijn met een voorraad grit, zodat ze op hun vertrouwde grit en schone bak hun behoefte kunnen doen.

Help je mee de kattenbakken schoon en stuifvrij te houden?

Product: Kattenbakvulling
Stichting: Stichting Blitz Kattenopvang
Plaats: Swifterband
ANBI-status: Ja
Website: blitzkattenopvang.com
                 

Over deze stichting

Stichting Blitz Kattenopvang bestaat uit een groep zeer gedreven vrijwilligers, met een enorme passie voor het helpen van katten. De stichting is er voor alle katten in Nederland. Dat wil zeggen: alle katten zijn welkom. Afstandskatten, zwerfkatten, maar de stichting is er ook voor katten die bemiddeling nodig hebben. Stichting Blitz Kattenopvang werkt heel nauw samen met collega-organisaties die hetzelfde doel voor ogen hebben. Stichting Blitz Kattenopvang wil het aantal zwerfkatten en hulpbehoevende katten in Nederland omlaag brengen. Dit doen zij middels TNRC (Trap, Neuter, Return/Replace, Care) De stichting zorgt er dus voor dat de katten die bij ons in opvang komen volledig medisch in orde worden herplaatst. Dit betekent dat de katten gecastreerd/gesteriliseerd worden, twee vaccinaties krijgen, gechipt worden en er wordt twee keer een gezondheidscheck uitgevoerd door de dierenarts. Ook worden ze vlo- en wormvrij herplaatst.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title