DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenZwerfkatten Havengebied IJmuiden › Infraroodmeter om katten op te sporen voor stichting Zwerfkatten Ijmuiden

Infraroodmeter om katten op te sporen voor stichting Zwerfkatten Ijmuiden

€260,00

100%

Opgehaald van €260,00 doel

5 Funders

Voltooid

Beschrijving

Deze warmte-camera staat al heel lang op wensenlijstje van de vrijwilligers bij stichting Zwerfkatten Ijmuiden! Met een warmte-camera kunnen ze katten in benarde situaties opsporen: kittens die ergens opgesloten zitten of bijvoorbeeld (aangereden) katten opsporen die zich in dicht struikgewas hebben verscholen. Het zijn slechts wat voorbeelden, zonder dit paar extra ‘ogen’ zijn sommige katten / dieren ten dode opgeschreven. Ieder levend wezen scheidt warmte af, en dit apparaat pikt dat op en op een scherm vertaalt hij dat in een infraroodbeeld. Help jij om de levens van deze dieren te redden?

Product:   Infraroodmeter
Stichting:   Zwerfkatten Ijmuiden
Plaats:   Ijmuiden
Website:   kattenbabbels.blogspot.nl

 

         

Over deze stichting

Stichting Zwerfkatten havengebied IJmuiden is een vrijwilligersorganisatie die dagelijks 150 kansloze en onplaatsbare katten verzorgt. Dit gebeurt deels op locatie buiten (castratie, bijvoeren en gezond houden van verwilderde zwerfkatten) en deels in onze noodopvang met 2 binnenverblijven, twee buitenruimtes en een kleine quarantaine. Daar verblijven zeer schuwe en angstige katten of andere onplaatsbare katten. Bijvoorbeeld onzindelijke katers, gedragsgestoorde katten maar ook moederloze kittens. Tevens verzorgen we hier gewonde en zieke zwerfkatten. Stichting Zwerfkatten havengebied IJmuiden is geheel afhankelijk van giften en donaties.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title