DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenJacob's Ark › Incontinentieluiers voor Bravo, een van de honden die verblijft bij Stichting Jacob’s Ark.

Incontinentieluiers voor Bravo, een van de honden die verblijft bij Stichting Jacob’s Ark.

€220,00

100%

Opgehaald van €220,00 doel

9 Funders

Voltooid

Categorie:

Beschrijving

Bravo is een jonge basset die door een aanrijding een dwarsleasie heeft gekregen. Het is een vrolijk en blij manneke ondanks alles wat hij al heeft meegemaakt; na het ongeluk achtergelaten op straat door de eigenaar, diverse zware operaties waaronder een penisamputatie. Bravo is incontinent en gebruikt dagelijks zo’n 5 luiers (voor teefjes). Dit is voor Stichting Jacob’s Ark een flinke kostenpost. Doneer jij mee zodat de vrijwilligers van Stichting Jacob’s Ark Bravo de zorg kunnen geven die hij verdiend?

Product: Incontinentieluiers
Stichting: Stichting Jacob’s Ark
Plaats: Neeritter
ANBI-status: Ja
Website: jacobsark.nl
                 

Over deze stichting

De Stichting Jacob's Ark zet zich met name in voor de honden die om verschillende redenen moeilijker of misschien wel helemaal niet plaatsbaar zijn. De meeste mensen die op zoek zijn naar een hond zien er toch erg tegenop om die financiële last op zich te nemen. Niet plaatsbare honden blijven voor het leven in opvang . Dit houdt in dat de stichting de medische kosten voor haar rekening neemt maar dat de hond wel in een gezinssituatie leeft.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title