DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenJacob's Ark › Incontinentieluiers voor Bravo, een van de honden die verblijft bij Stichting Jacob’s Ark

Incontinentieluiers voor Bravo, een van de honden die verblijft bij Stichting Jacob’s Ark

€220,00

100%

Opgehaald van €220,00 doel

17 Funders

Voltooid

Categorie:

Beschrijving

Bravo is een gehandicapte bassethound die vol vreugde door het leven gaat. Maar daarvoor heeft hij een lange zware weg vol tegenspoed (overreden en verlamd geraakt omdat hij te laat medische hulp kreeg, blaasontsteking na blaasontsteking) moeten afleggen. Maar dit dappere kereltje gaf niet op en geniet nu elke dag van al zijn avonturen met zijn vriendjes in één van de gastgezinnen van Stichting Jacob’s Ark. Echter zijn er nogal wat zorgkosten voor dit manneke. De stichting, het gastgezin en natuurlijk Bravo zouden daarom erg blij zijn met een voorraad luiers voor 3 maanden.

Spaar jij mee voor een nieuwe voorraad luiers voor dappere Bravo?

Product: Incontinentieluiers
Stichting: Stichting Jacob’s Ark
Plaats: Neeritter
ANBI-status: Ja
Website: jacobsark.nl
                                 

Over deze stichting

De Stichting Jacob's Ark zet zich met name in voor de honden die om verschillende redenen moeilijker of misschien wel helemaal niet plaatsbaar zijn. De meeste mensen die op zoek zijn naar een hond zien er toch erg tegenop om die financiële last op zich te nemen. Niet plaatsbare honden blijven voor het leven in opvang . Dit houdt in dat de stichting de medische kosten voor haar rekening neemt maar dat de hond wel in een gezinssituatie leeft.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title