DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenProjecten van Stichting Dierenvoedselbank Utrecht › Hypo-allergeen voer voor Poekie bij Dierenvoedselbank Utrecht

Hypo-allergeen voer voor Poekie bij Dierenvoedselbank Utrecht

€200,00

100%

€200,00 Goal

5 Funders

Voltooid

Beschrijving

Poekie is een mensenschuwe en zenuwachtige 15 jarige poes. Ze is dol op haar baasje, speelt er nog lustig op los maar ligt ook graag lekker te slapen. Vanwege haar stressvolle karakter heeft Poekie vaak last van kale plekken in haar vacht. Na enkele dierenartsbezoeken en behandelingen is aangeraden om Poekie op Hypoallergeen voer te gaan geven. Na een test periode met Hypoallergeen natvoer (daar is ze dol op) is de vacht van Poekie weer helemaal goed zonder kale plekken. Help jij mee om Poekie te laten genieten?

Product: Hypoallergeen kattenvoer
Stichting: Dierenvoedselbank Utrecht
Plaats: Utrecht
Website: dierenvoedselbankutrecht.nl
         

Over deze stichting

De in maart 2014 opgerichte Stichting Dierenvoedselbank Utrecht wil mensen die in een financiële crisis  terecht zijn gekomen, de helpende hand bieden. Daar gaat een degelijke intakeprocedure aan vooraf, zodat de hulp daadwerkelijk daar terecht komt, waar de nood ook echt hoog is. Soms is de nood zo hoog gestegen, dat er zelfs geen geld meer is om je geliefde huisdieren te kunnen onderhouden.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title