DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenDjimba › Hondenvoer voor honden Rex, Cleo en Inger van Stichting Djimba

Hondenvoer voor honden Rex, Cleo en Inger van Stichting Djimba

€135,00

100%

Opgehaald van €135,00 doel

1 Funders

Voltooid

Categorie:

Beschrijving

Rex, Cleo en Inger zijn drie gehandicapte honden die voor hun botten Joint Support brokken krijgen. Door de ziekte en overlijden in korte tijd van drie andere dieren die door Stichting Djimba werden opgevangen, is het spaarpotje van de stichting drastisch geslonken. Rex is een herder uit Servie, Cleo een podenco uit Spanje en Inger een mix uit Roemenie.

Stichting Djimba is sinds 2005 een t(e)huis voor oude, zieke en gehandicapte honden. Meer dan 35 honden (en katten, knaagdieren) hebben hier hun laatste gouden mandje gevonden. Door persoonlijke omstandigheden kunnen er geen nieuwe dieren meer worden opgenomen, uiteraard blijven alle dieren die er nu zijn tot hun laatste dag bij Djimba. Djimba is een Nederlandse stichting die in Duitsland is gevestigd.

Product: Speciaal voer
Stichting: Stichting Djimba
Plaats: Breibach Niederwambach
Website: djimba.com

 

Over deze stichting

Stichting Djimba is sinds 2005 een t(e)huis voor oude, zieke en gehandicapte honden. Meer dan 60 honden (en katten, knaagdieren) hebben hier hun laatste gouden mandje gevonden. Door persoonlijke omstandigheden kunnen er geen nieuwe dieren meer worden opgenomen, uiteraard blijven alle dieren die er nu zijn tot hun laatste dag bij ons. Djimba is een Nederlandse stichting gevestigd in Duitsland.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title