DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenStichting I Respect Animals › Hondenretrieverlijnen voor Stichting I Respect Animals

Hondenretrieverlijnen voor Stichting I Respect Animals

€205,00

100%

Opgehaald van €205,00 doel

2 Funders

Voltooid

Beschrijving

De riemen zijn zo goed als versleten in het asiel en nu kunnen er steeds minder honden even uit hun kennel voor een fijne wandeling ff weg uit de dagelijkse sleur.
Ze gaan voor een retrieverlijn omdat deze er ook voor zorgen dat de honden tijdens de wandeling niet kunnen ontsnappen. Ze proberen riemen voor zowel de grote als de kleine honden te vervangen.Helpen jullie mee?

Product: retrieverlijn
Stichting: Stichting I Respect Animals
Plaats: Eersel
Website: irespectanimals.nl
   

Over deze stichting

Wij hebben de Stichting Sira in november 2016 opgericht om Spaanse asielhonden een forever home te kunnen geven Wij gaan niet voor 1 asiel , wel is Spac.cat van Xavi Vinas Poncela het asiel waar we de meeste honden uit halen. Wij werken met vele vrijwilligers zoals mensen die adoptanten spreken, huisbezoeken doen, opvanggezinnen en mensen die zorgen voor verkoop en het ophalen van gedoneerde spullen en nog veel meer. Wij kunnen uiteraard altijd nieuwe vrijwilligers gebruiken zodat we met elkaar nog meer honden kunnen helpen. Wilt u meer informatie of wilt u zich aanmelden als vrijwilliger stuurt u dan een mail naar adopties.sira@gmail.com of neem eens een kijkje op de website van het asiel www.spac.cat

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title