DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenPower For Paws › Hondenloopplank voor Kenzo bij Stichting Power For Paws

Hondenloopplank voor Kenzo bij Stichting Power For Paws

€40,00

100%

Opgehaald van €40,00 doel

4 Funders

Voltooid

Categorie:

Beschrijving

Kenzo is een reu van net 2 jaar. Kenzo heeft artrose aan de voorpoten (ellebogen) en heupen maar is op 27 maart geopereerd aan zijn voorpoten. Dit is gebeurd in Dierenartsencentrum Malpertuus door chirurg Peter Vandekerckhove te Heusden. Toen zijn zijn ellenbogen via een inkijkoperatie schoongemaakt. Deze operatie is heel goed geslaagd.

Op het moment zit hij in een fase waarin hij hersteld van de operatie en mag nog geen lange wandelingen maken. (maximaal 10 minuutjes per wandeling). Kenzo zal altijd moeten opletten met zijn gewrichten, zijn heup kan zo uit de kom schieten wat voor hem uiteraard ontzettend veel pijn oplevert. Kenzo mag niet in de auto springen, daarom heeft Kenzo een loopplank nodig om in de auto te komen, zodat het opvanggezin toch nog even heerlijk met hem erop kan.

Product:   Hondenloopplank
Stichting:   Stichting Power For Paws
Plaats:   Maastricht
Website:   PowerForPaws.com

 

       

Over deze stichting

Stichting Power For Paws is opgericht op 5 augustus 2014 als stichting. Zij houden zich voornamelijk bezig met honden die veelal gratis worden aangeboden op tweedehandssites zoals Marktplaats. Vaak worden deze dieren "gedumpt” om vele redenen. Stichting Power For Paws helpt bij herplaatsing, adoptie & bemiddeling van niet langer gewenste dieren (voornamelijk honden) in Nederland.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title