DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenStichting Dierenambulance Westland › Hondenkennel en chipreaders voor de dieren bij Stichting Dierenambulance Westland

Hondenkennel en chipreaders voor de dieren bij Stichting Dierenambulance Westland

€485,00

100%

Opgehaald van €485,00 doel

19 Funders

Voltooid

Beschrijving

Bij Stichting dierenambulance Westland komt er wel eens een melding binnen van een gevonden hond. De vrijwilligers zetten dan alle mogelijke middelen in om de eigenaar te vinden. Soms lukt het snel, maar soms gaat dat ook minder snel en dan willen de vrijwilligers de betreffende hond in een zo fijne en veilige omgeving tijdelijk huisvesten. Daarom is een goede hondenkennel van groot belang.
Maar ook chipreaders zijn voor Stichting Dierenambulance erg belangrijk om het werk goed te kunnen doen en om dieren snel weer bij de eigenaar terug te krijgen. Soms houdt een chipreader er mee op en dan zal deze vervangen moeten worden. Om voor iedere auto een goed werkende reader te hebben vraagt de stichting om hulp.

Help je mee om deze kennel en chipreaders bij elkaar te sparen?

Product: Hondenkennel en chipreaders
Stichting: Stichting Dierenambulance Westland
Plaats: ‘s Gravenzande
ANBI-status: Ja
Website: dierenambulancewestland.nl
                                     

Over deze stichting

Stichting Dierenambulance Westland streeft ernaar dat dierenleed zoveel mogelijk beperkt wordt. Dit doet ze door goede voorlichting te geven aan particulieren en organisaties over huisdieren en dieren in het wild. En daar waar het toch onverhoopt fout gaat 24/7 klaar te staan voor een dier in nood op adequate wijze, met professionele mensen, medische hulp, transportmiddelen en opvang.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title