DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenStichting Dierenambulance Zwolle › Hogedrukspuit voor reinigen van vervoersbakken en volières bij Dierenambulance Zwolle

Hogedrukspuit voor reinigen van vervoersbakken en volières bij Dierenambulance Zwolle

€245,00

100%

Opgehaald van €245,00 doel

8 Funders

Voltooid

Beschrijving

Door intensief gebruik heeft de hogedrukreiniger van Dierenambulance Zwolle het helaas begeven. De vrijwilligers gebruiken de hogedrukreiniger voor het reinigen van de vervoersbakken van de ambulances en reinigen van de volières van onze dierenopvang. Schone verblijven zijn natuurlijk ontzettend belangrijk.

Help je mee voor schone ambulances en hokken?

Product: Hogedrukspuit
Stichting: Stichting Dierenambulance Zwolle
Plaats: Zwolle
ANBI-status: Ja
Website: dierenambulancezwolle.nl
               

Over deze stichting

Stichting Dierenambulance Zwolle is opgericht op 1 januari 1994. Samen met een groep enthousiaste vrijwilligers staat de Stichting Dierenambulance Zwolle klaar voor zieke en/of gewonde dieren. Zij proberen iedereen die een melding maakt van een dier zo goed mogelijk te helpen, dit binnen de wet en de gemaakte afspraken met gemeenten, asielen en overige organisaties. Stichting Dierenambulance Zwolle is een vrijwilligersorganisatie die 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar is. De organisatie is aangesloten bij de Federatie Dierenambulance Nederland (FDN) en is geen onderdeel van de dierenbescherming. Zij zijn een erkende dierenambulance die voldoet aan de eisen/richtlijnen van de FDN. Stichting Dierenambulance Zwolle is een stichting, zonder winstoogmerk, met een bestuur, die gedragen wordt door uitsluitend vrijwilligers. Stichting Dierenambulance Zwolle werkt onder andere samen met dierenartspraktijken in en buiten Zwolle, Stichting Vogel- en Egelasiel Kampen, Stichting Zwols Dierenasiel, Stichting AMIVEDI, Dierenpolitie Oost- Nederland, diverse opvangadressen, Landelijke inspectie Dierenbescherming, gemeente Zwolle en overige hulpinstanties.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title