DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenManegepaarden Pensioenfonds › Hoefschoenen bij Stichting manegepaarden pensioenfonds

Hoefschoenen bij Stichting manegepaarden pensioenfonds

€45,00

13%

Opgehaald van €350,00 doel

5 Funders

De donatie kan niet meer zijn dan het doelbedrag, je kunt dus maximaal tot het resterende bedrag bijdragen.

Plaatsingsdatum: 12 november 2019
Einddatum: 12 mei 2020

Beschrijving

De paarden in de opvang van Manegepaardenpensioenfonds worden om de 6 tot 8 weken bekapt door de hoefsmid, dat is belangrijk om gezonde hoeven te houden. Bij de recentste bekapbeurt zag de smid helaas bij Quaranta kwaad weefsel in de hoef. Dit is zover mogelijk weggesneden, en de dierenarts heeft gelijk prednison gegeven zodat de hoef van buiten en van binnenuit wordt geholpen beter te worden. Quaranta is nog zo vrolijk samen met zijn vriend Lorenzo zetten ze de bloemetjes flink buiten! Daarom wil de stichting hem alle kansen geven. Om zijn hoeven tijdens de behandeling zo schoon en droog mogelijk te houden moet hij best hoefschoenen aan in de stal en buiten.
Hoefschoenen worden ook gebruikt bij andere hoefproblemen zoals hoefbevangenheid, hoefzweren, etc, dus ze zouden er graag 2 aanschaffen voor nu en in de toekomst. Helpen jullie mee?

Product: Hoefschoenen
Stichting: Stichting manegepaarden pensioenfonds
Plaats: Sint Maartensdijk
Website: manegepaardenpensioenfonds.nl
         

Over deze stichting

Stichting Manegepaarden Pensioenfonds vangt sinds 2003 uitgewerkte oude manegepaarden op vanuit manege's door heel nederland. Sinds de oprichting hebben ze ruim 60 oude manegepaarden een fijne oude dag kunnen bezorgen, die ze niet hadden gehad zonder hun donateurs.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title