DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenSOS Kit en Kat › Heerlijke Gourmet Gold mousse voor de vele zieke kittens en katten bij Stichting SOS Kit en Kat

Heerlijke Gourmet Gold mousse voor de vele zieke kittens en katten bij Stichting SOS Kit en Kat

€325,00

100%

Opgehaald van €325,00 doel

25 Funders

Voltooid

Categorie:

Beschrijving

Het is opvallend hoeveel zieke kittens en katten dit jaar in de opvang van Stichting SOS Kit en Kat terecht komen. Een hele kluif voor de vrijwilligers om de patiënten te verzorgen. Helemaal als die zieke schatten niet willen eten….
Maar, het goede nieuws is dat ze wel hun snuiten willen duwen in de mousse van Gourmet Gold. Het slechte nieuws is dat de voorraad heel snel opraakt.

Help je mee de voorraad aanvullen?

Product: Gourmet Gold Mousse
Stichting: Stichting SOS Kit en Kat
Plaats: Enschede
ANBI-status: Ja
Website: soskitenkat
                                                 

Over deze stichting

Stichting SoS Kit en Kat zet zich in voor kittens, oude en zieke katten of katten met een ziekte/handicap. Als gevolg daarvan zouden deze katten na verloop van tijd ingeslapen kunnen worden. Wij vinden dit niet juist, omdat ook deze katten recht hebben op een liefdevolle verzorging. Kittens zijn in het asiel een hele kwetsbare groep. Kittens hebben erg veel verzorging nodig en zijn erg vatbaar voor infecties. Daarom hebben wij er voor gekozen om ook aan kittens hulp te bieden. De katten / kittens worden ondergebracht bij pleeggezinnen en blijven daar totdat wij een nieuw huis voor ze gevonden hebben.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title