DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenZwerfkatten Havengebied IJmuiden › Heatpacks om de zwerfkatjes bij Stichting Zwerfkatten Havengebied IJmuiden warm te houden

Heatpacks om de zwerfkatjes bij Stichting Zwerfkatten Havengebied IJmuiden warm te houden

€160,00

100%

Opgehaald van €160,00 doel

11 Funders

Voltooid

Beschrijving

De winter komt er weer aan en vooral de oudere zwervertjes die Stichting Zwerfkatten Havengebied IJmuiden buiten verzorgt kunnen dan wel wat extra warmte voor hun stramme botjes gebruiken. Deze heatpacks geven uren lang warmte af en zijn ideaal op plekken waar geen stroom is. Ook tijdens het vervoer van zieke dieren maken de vrijwilligers graag gebruik van deze wegwerp-warmtebronnetjes die veel veiliger en prettiger zijn dan bijvoorbeeld ouderwetse kruiken.

Help je mee de voorraad op orde te krijgen, zodat de katjes warm de winter door kunnen?

Product:   Heatpacks
Stichting:   Stichting Zwerfkatten Havengebied IJmuiden
Plaats:   Velsen-Noord
ANBI-status: ja
Website:   zwerfkattenijmuiden.nl
                     

Over deze stichting

Stichting Zwerfkatten havengebied IJmuiden is een vrijwilligersorganisatie die dagelijks 150 kansloze en onplaatsbare katten verzorgt. Dit gebeurt deels op locatie buiten (castratie, bijvoeren en gezond houden van verwilderde zwerfkatten) en deels in onze noodopvang met 2 binnenverblijven, twee buitenruimtes en een kleine quarantaine. Daar verblijven zeer schuwe en angstige katten of andere onplaatsbare katten. Bijvoorbeeld onzindelijke katers, gedragsgestoorde katten maar ook moederloze kittens. Tevens verzorgen we hier gewonde en zieke zwerfkatten. Stichting Zwerfkatten havengebied IJmuiden is geheel afhankelijk van giften en donaties.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title