DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenDierenasiel Almere › Gourmet Gold voor Dierenasiel Almere

Gourmet Gold voor Dierenasiel Almere

€210,00

120%

Opgehaald van €175,00 doel

9 Funders

Voltooid

Categorie:

Beschrijving

Dierenasiel Almere vangt dagelijks gevonden katten en katten waar afstand van gedaan wordt op. De afgelopen periode hebben zij helaas veel zieke en/of verzwakte katten in het asiel binnen gekregen. Vaak hebben katten in zulke medische toestand een verminderde eetlust. Gourmet Mouse is voor veel zieke katten een smakelijke en de enige optie. Ander blikvoer motiveert de meeste zieke katten niet voldoende om ervan te gaan eten. Ook kunnen we deze voeding door middel van het toevoegen van water dunner maken voor bijvoorbeeld katten met een pijnlijke bek of voor oudere katten met weinig tandjes.

Vanwege deze verdrietige corona periode is Dierenasiel Almere genoodzaakt om geen donaties van particulieren aan te nemen. Ontzettend vervelend, want de vrijwilligers zijn altijd ontzettend blij met alle beetjes die helpen! Dankzij deze donatie-loze periode vanwege corona zijn ze bijna door de voorraad Gourmet Mouse heen.
Spaar jij mee voor een nieuwe voorraad?

Product: Gourmet Gold
Stichting: Dierenasiel Almere
Plaats: Almere
ANBI-status: Ja
Website: dierenasielalmere.nl
                 

Over deze stichting

‘Dieren opvangen, verzorgen en herplaatsen’. Zo staat het doel van de Vereniging Dierenasiel Almere omschreven. Dierenasiel Almere heeft sinds haar oprichting in 1998 al vele duizenden dakloze huisdieren opgevangen, medisch verzorgd en herplaatst. Een veelzeggende hoeveelheid die vooral uitdrukt hoe nodig goede opvang van dakloze, kwetsbare dieren in Almere is.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title