DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenStichting ROZE (Regionale Opvang Zwerfdieren Eindhoven) › Gezonde pasta voor de kleine kittens bij Stichting ROZE

Gezonde pasta voor de kleine kittens bij Stichting ROZE

€200,00

59%

Opgehaald van €340,00 doel

10 Funders

De donatie kan niet meer zijn dan het doelbedrag, je kunt dus maximaal tot het resterende bedrag bijdragen.

Plaatsingsdatum: 17 maart 2024
Einddatum: 17 september 2024

Beschrijving

Bij Stichting ROZE komen er veel kittens binnen. Sommmige van hen zijn in slechte conditie en het is erg belangrijk dat deze kleintjes goed aansterken en groeien. Daarom willen de vrijwilligers graag deze kittenpasta aanschaffen. Het is een extra aanvulling op de voeding die nodig is om het immuunsysteem er sneller bovenop te helpen. Soms willen de kleine kittens niet eten en vaak zijn ze dan wel geïnteresseerd in deze pasta. Zo krijgen de kittens toch essentiële vitamines en mineralen binnen en blijft hun lichaampje aan het werk. Met deze pasta kunnen katten dus beter geholpen worden en worden ze sneller fit.

Spaar je mee, zodat de kittens gezond en sterk worden?

Product: Kittenpasta
Stichting: Stichting ROZE (Regionale Opvang Zwerfdieren Eindhoven)
Plaats: Eindhoven
ANBI-status: Ja
Website: rozeindhoven.nl
                   

Over deze stichting

Per 1 januari 2022 is Stichting ROZE (Regionale Opvang Zwerfdieren Eindhoven) verantwoordelijk voor de opvang van zwerfdieren en wilde dieren in nood voor Eindhoven en 13 regiogemeenten. De stichting beschikt over opvangfaciliteiten voor honden, katten, konijnen, knaagdieren, vogels, hobbydieren en reptielen/amfibieën. In het wild levende dieren uit de regio worden 24 uur opgevangen en verzorgd en gaan vervolgens naar collega asielen. Naar verwachting zullen per jaar 400 honden, 1000 katten, 150 konijnen en knaagdieren, 2000 dieren uit het wild en 150 overige dieren tijdelijk opgevangen worden. Al deze dieren hebben in meer of mindere mate medische, curatieve of preventieve, zorg nodig.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title