DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenStichting Dierenambulance Zwolle › Gereedschap voor vastzittende dieren voor Stichting Dierenambulance Zwolle

Gereedschap voor vastzittende dieren voor Stichting Dierenambulance Zwolle

€85,00

100%

Opgehaald van €85,00 doel

1 Funders

Voltooid

Beschrijving

De vrijwilligers van Dierenambulance Zwolle worden regelmatig opgeroepen voor dieren die vastzitten in benarde posities. Denk aan dieren die in prikkel/ schrik draad, in open haarden, afzuigkap van een keuken vast zitten. Daarbij nemen onze vrijwilligers als dat mogelijk is zelf gereedschap mee van huis om het desbetreffende dier te kunnen bevrijden. Via dit project wil de stichting graag hun Dierenambulances uitrusten met tangen om dieren te bevrijden en één van de Dierenambulance aanvullen met een betonschaar. De andere Dierenambulance is hiermee al uitgerust. Helpen jullie mee?

Product: Gereedschapsset
Stichting: Stichting Dierenambulance Zwolle
Plaats: Zwolle
ANBI-status: ja
Website: dierenambulancezwolle.nl
 

Over deze stichting

Stichting Dierenambulance Zwolle is opgericht op 1 januari 1994. Samen met een groep enthousiaste vrijwilligers staat de Stichting Dierenambulance Zwolle klaar voor zieke en/of gewonde dieren. Zij proberen iedereen die een melding maakt van een dier zo goed mogelijk te helpen, dit binnen de wet en de gemaakte afspraken met gemeenten, asielen en overige organisaties. Stichting Dierenambulance Zwolle is een vrijwilligersorganisatie die 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar is. De organisatie is aangesloten bij de Federatie Dierenambulance Nederland (FDN) en is geen onderdeel van de dierenbescherming. Zij zijn een erkende dierenambulance die voldoet aan de eisen/richtlijnen van de FDN. Stichting Dierenambulance Zwolle is een stichting, zonder winstoogmerk, met een bestuur, die gedragen wordt door uitsluitend vrijwilligers. Stichting Dierenambulance Zwolle werkt onder andere samen met dierenartspraktijken in en buiten Zwolle, Stichting Vogel- en Egelasiel Kampen, Stichting Zwols Dierenasiel, Stichting AMIVEDI, Dierenpolitie Oost- Nederland, diverse opvangadressen, Landelijke inspectie Dierenbescherming, gemeente Zwolle en overige hulpinstanties.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title