DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenDierenasiel De Kuipershoek › Gentle Leaders voor Dierenasiel de Kuipershoek

Gentle Leaders voor Dierenasiel de Kuipershoek

€240,00

100%

Opgehaald van €240,00 doel

22 Funders

Voltooid

Beschrijving

Oefening baart kunst.
De honden in dierenasiel de Kuipershoek zijn toe aan een nieuwe uitdaging en begeleiding. De honden willen op stap, wandelen en meters maken. Helaas zijn de honden steeds sterker en niet altijd opgevoed en daarom voor veel wandelaars te pittig. De medewerkers zijn nu geweldig aan het trainen met de honden door gebruik te maken van een gentle leader. Helaas is het asiel maar in bezit van twee gentle leaders, waardoor veel honden niet getraind kunnen worden. Help daarom het asiel aan meerdere Gentle Leaders en de veilige riemen met karabijnhaak.

Gentle Leader is een unieke hoofdhalsband voor honden. Via dit hulpmiddel is een hond vriendelijk te corrigeren, af te richten en onder controle te houden. Er is minder kracht nodig om de hond te controleren. Een groot voordeel van een Gentle Leader is dat een hond kan hijgen, geeuwen en een koekje kan aanpakken. Tevens kan je controleren waar de hond naar kijkt, dit is niet mogelijk bij een halsband of slipketting. Voor extra veiligheid combineren wij een tuig en de Gentle Leader met een Heim hondenriem met Karabijnhaak. Hierdoor kunnen we de honden zowel met Gentle leader als het tuig controleren. De riemen zijn in verschillende lengtes verstelbaar door de verschillende ringetjes aan de riem. Hierdoor is het ook een prettige lijn voor andere trainingen en wandelingen.
Help de honden de deur uit en sponsor voor de Gentle Leaders en Hondenriemen.

Sparen jullie mee?

Product: Gentle Leader
Stichting: Dierenasiel de Kuipershoek
Plaats: Klarenbeek
Website: dierenbescherming.nl/dierenasiel/dierenasiel-de-kuipershoek
                                           

Over deze stichting

Dierenasiel De Kuipershoek is een non-profit organisatie. Met de inzet van medewerkers, leden, donateurs en vrijwilligers komen wij op voor de belangen van dieren in onze regio. Wij vangen dieren in nood op, bestrijden dierenmishandeling, zien toe op de naleving van dierenwetgeving en werken aan een diervriendelijke samenleving door voorlichting en lobby. Jaarlijks vangen wij 1000 katten, 300 honden en 350 overige dieren op.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title