DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenZwerfkatten Havengebied IJmuiden › Extra warmte voor de buitenkatjes bij Stichting Zwerfkatten havengebied IJmuiden

Extra warmte voor de buitenkatjes bij Stichting Zwerfkatten havengebied IJmuiden

€225,00

105%

Opgehaald van €215,00 doel

12 Funders

Voltooid

Beschrijving

Het is koud! Eigenlijk té koud voor de oudere zwerfkatten die door Stichting Zwerfkatten havengebied IJmuiden op locatie verzorgd worden. En ook te koud voor de zieke, onplaatsbare katjes die bij de stichting in de opvang wonen. Voor de zwerfkatjes buiten, waar geen stroom is, hopen de vrijwilligers een flinke voorraad warmte-packings te kunnen aanschaffen. Deze “warmtebommetjes” worden op de vaste slaapplekjes gelegd en daar geven ze vervolgens een paar dagen heerlijke warmte af. De kleinere packings worden gebruikt wanneer de zieke katjes mee moeten in de auto voor bijvoorbeeld een dierenartsbezoek. Tot slot vragen de vrijwilligers om twee warmte-dekentjes. Hiermee kunnen de oudste én jongste katten in de opvang heerlijk op temperatuur gehouden worden.

Geef jij een beetje extra warmte voor de katten?

Product:   Warmte voor de zwerfkatten
Stichting:   Stichting Zwerfkatten Havengebied IJmuiden
Plaats:   Velsen-Noord
ANBI-status: ja
Website:   zwerfkattenijmuiden.nl
                       

Over deze stichting

Stichting Zwerfkatten havengebied IJmuiden is een vrijwilligersorganisatie die dagelijks 150 kansloze en onplaatsbare katten verzorgt. Dit gebeurt deels op locatie buiten (castratie, bijvoeren en gezond houden van verwilderde zwerfkatten) en deels in onze noodopvang met 2 binnenverblijven, twee buitenruimtes en een kleine quarantaine. Daar verblijven zeer schuwe en angstige katten of andere onplaatsbare katten. Bijvoorbeeld onzindelijke katers, gedragsgestoorde katten maar ook moederloze kittens. Tevens verzorgen we hier gewonde en zieke zwerfkatten. Stichting Zwerfkatten havengebied IJmuiden is geheel afhankelijk van giften en donaties.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title