DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenAlpaca Rescue Nederland › Een weegschaal voor de alpaca’s van Stichting Alpaca Rescue Nederland

Een weegschaal voor de alpaca’s van Stichting Alpaca Rescue Nederland

€600,00

100%

Opgehaald van €600,00 doel

33 Funders

Voltooid

Beschrijving

Wist je dat er veel alpaca’s zijn in Nederland? Wist je dat er alpaca’s zijn die verwaarloosd worden of zelfs mishandeld? Wist je dat er veel alpaca’s zijn met gedragsproblemen?

Bij Stichting Alpaca Rescue Nederland komen deze dieren terecht, zodat ze kunnen worden geholpen, liefdevol worden verzorgd en waar mogelijk resocialiseren. Veel dieren kampen met ondergewicht. Om de alpaca’s verantwoord aan te laten sterken en in gewicht toe te laten nemen, is het noodzakelijk hun gewicht goed te kunnen monitoren. Een weegschaal is daarbij essentieel.

Leg jij wat gewicht in de (weeg)schaal?

Product: Weegschaal
Stichting: Stichting Alpaca Rescue Nederland
Plaats: Aagtekerke
ANBI-status: Ja
Website: alpacarescuenederland.nl
                                                                 

Over deze stichting

Stichting Alpaca Rescue Nederland biedt opvang aan verwaarloosde, mishandelde alpaca's en alpaca's met gedragsproblemen. Daarnaast is de stichting zeer actief in het overbrengen van kennis en ervaring over de verzorging en het houden van alpaca’s. De alpaca's worden in kuddes geplaatst en geresocialiseerd. Ze leren basisvaardigheden als aan het halster lopen, stil staan voor (medische) behandelingen en reizen met een trailer. Wanneer een alpaca goed functioneert in een groep, gezond is én sociaal is naar mensen en dieren wordt er een nieuw thuis gezocht. De alpaca's verhuizen altijd met meerdere vriendjes.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title