DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenStichting ROZE (Regionale Opvang Zwerfdieren Eindhoven) › Drinkflessen en voerbakjes voor de konijnen en knaagdieren bij Stichting Regionale Opvang Zwerfdieren Eindhoven

Drinkflessen en voerbakjes voor de konijnen en knaagdieren bij Stichting Regionale Opvang Zwerfdieren Eindhoven

€55,00

28%

Opgehaald van €195,00 doel

6 Funders

De donatie kan niet meer zijn dan het doelbedrag, je kunt dus maximaal tot het resterende bedrag bijdragen.

Plaatsingsdatum: 19 juni 2024
Einddatum: 19 december 2024

Beschrijving

De vrijwilligers van Stichting ROZE vragen hulp bij de aanschaf van voerbakjes en drinkbekers voor konijnen en knaagdieren. Deze benodigdheden zijn gemakkelijk schoon te maken en daarmee kunnen hygiëne protocollen zorgvuldig nageleefd worden. Het hoogseizoen is in volle gang en dat betekent dat er veel dieren in het dierenasiel verblijven en er dus ook meer spullen nodig zijn.

Help je mee?

Product: Drinkflessen en voerbakjes
Stichting: Stichting ROZE (Regionale Opvang Zwerfdieren Eindhoven)
Plaats: Eindhoven
ANBI-status: Ja
Website: rozeindhoven.nl
           

Over deze stichting

Per 1 januari 2022 is Stichting ROZE (Regionale Opvang Zwerfdieren Eindhoven) verantwoordelijk voor de opvang van zwerfdieren en wilde dieren in nood voor Eindhoven en 13 regiogemeenten. De stichting beschikt over opvangfaciliteiten voor honden, katten, konijnen, knaagdieren, vogels, hobbydieren en reptielen/amfibieën. In het wild levende dieren uit de regio worden 24 uur opgevangen en verzorgd en gaan vervolgens naar collega asielen. Naar verwachting zullen per jaar 400 honden, 1000 katten, 150 konijnen en knaagdieren, 2000 dieren uit het wild en 150 overige dieren tijdelijk opgevangen worden. Al deze dieren hebben in meer of mindere mate medische, curatieve of preventieve, zorg nodig.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title