DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenThuiszorg voor Huisdieren › Dieetvoer voor Kater Leo bij Stichting Thuiszorg voor huisdieren

Dieetvoer voor Kater Leo bij Stichting Thuiszorg voor huisdieren

€135,00

100%

Opgehaald van €135,00 doel

1 Funders

Voltooid

Beschrijving

Bij stichting Thuiszorg voor huisdieren vangen ze tijdelijk diabetes katten op en herplaatsen ze deze weer indien mogelijk. Op dit moment verblijft onder andere Leo bij de stichting. Een super lieve, jonge, diabeteskat. Hij kwam met een dik dossier van de dierenarts bij de stichting aan. Zoals verwacht kon zijn pleegmama de eerste dagen niets met hem. Ook zijn insuline niet toedienen. Maar tot hun verrassing ging hij helemaal niet veel plassen en meer drinken. Na weken observeren en zijn vertrouwen winnen, konden ze hem meenemen naar de dierenarts voor een fructosamine meting. En jahoor, hij hoeft inderdaad geen insuline meer!!!
Wel blijft hij last hebben van een ernstige voedselallergie en het enige dat hij lust en kan verdragen is de d/d brok van Hill’s. Zijn grote vriend pleegsuikerkat Ed eet ook af en toe wat van deze brokjes mee.
De stichting zou erg geholpen zijn met een bijdrage voor deze brokken.

Helpen jullie mee sparen voor deze brokken zodat Kater Leo zijn dieetbrokken kan blijven eten?

Product:   dieetvoer
Stichting:   Thuiszorg voor Huisdieren
Plaats:   Rotterdam
Website:   thuiszorgvoorhuisdieren.nl

 

Over deze stichting

Stichting Thuiszorg voor Huisdieren is een kleinschalige stichting die zorg biedt voor diabeteskatjes. Soms vangt de stichting ook katten op met andere gezondheidsproblemen. De vrijwilligers zijn heel ervaren met de specifieke zorg. Zo krijgen de katten alles wat nodig is om een lekker leven te leiden.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title