DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenZwerfkatten Havengebied IJmuiden › Dieetvoeding voor de oude katten en herstellende kittens bij Stichting Zwerfkatten Havengebied IJmuiden

Dieetvoeding voor de oude katten en herstellende kittens bij Stichting Zwerfkatten Havengebied IJmuiden

€285,00

100%

Opgehaald van €285,00 doel

20 Funders

Voltooid

Beschrijving

Op het moment verzorgt Stichting Zwerkatten Havengebied IJmuiden veel katten die speciaal dieetvoer nodig hebben. Veel oudere katers met blaasgruis, wat voor heel veel ongemak en pijn zorgt. Maar ook een aantal wat oudere kittens die op straat zijn geboren. Zij hebben de eerste maanden van hun leven zo slecht gegeten dat hun darmen nog steeds overprikkeld raken van gewoon voer. Voor hen willen de vrijwilligers graag een paar zakken Hills gastro-intestinal Biome aanschaffen, omdat dit het enige voer is waar de 6 maanden oude kittens het goed op doen. Zodra ze stabiel blijven kunnen ook zij naar echte baasjes verhuizen en een nieuw leven beginnen!

Spaar je mee voor de dieetvoeding voor deze katjes?

Product:   Dieetvoeding
Stichting:   Stichting Zwerfkatten Havengebied IJmuiden
Plaats:   Velsen-Noord
ANBI-status: ja
Website:   zwerfkattenijmuiden.nl
                                       

Over deze stichting

Stichting Zwerfkatten havengebied IJmuiden is een vrijwilligersorganisatie die dagelijks 150 kansloze en onplaatsbare katten verzorgt. Dit gebeurt deels op locatie buiten (castratie, bijvoeren en gezond houden van verwilderde zwerfkatten) en deels in onze noodopvang met 2 binnenverblijven, twee buitenruimtes en een kleine quarantaine. Daar verblijven zeer schuwe en angstige katten of andere onplaatsbare katten. Bijvoorbeeld onzindelijke katers, gedragsgestoorde katten maar ook moederloze kittens. Tevens verzorgen we hier gewonde en zieke zwerfkatten. Stichting Zwerfkatten havengebied IJmuiden is geheel afhankelijk van giften en donaties.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title