DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenAnimal's Faith › Diabetes-teststrips voor Mup bij Animal’s Faith

Diabetes-teststrips voor Mup bij Animal’s Faith

€530,00

100%

Opgehaald van €530,00 doel

11 Funders

Voltooid

Categorie:

Beschrijving

Dit is Mup. Is hij knap of niet?! Sinds kort woont deze 8-jarige lieve kater in een gastgezin van Stichting Animals Faith. Mup heeft diabetes en zijn vorige baasjes wilden hem daarom laten inslapen. De dierenarts besloot dat niet te doen, want een kat met diabetes kan nog een lang gelukkig leven hebben. En zo kwam Mup bij Animals Faith terecht, waar hij het ook nog eens goed getroffen heeft!

Om hem een zo prettig mogelijk leven te geven wordt meerdere malen per dag zijn glucose gemeten en op basis daarvan insuline toegediend. De vrijwilligers willen graag een nieuwe voorraad van dit soort teststrips, zodat ze weer een hele tijd vooruit kunnen.

Help jij mee om deze teststrips voor Mup bij elkaar te sparen?

Product:   Glucose-teststrips
Stichting:   Animal’s Faith
Plaats:   Maastricht
ANBI-status: Ja
Website:   stichtinganimalsfaith.nl
                     

Over deze stichting

Stichting Animal's Faith is een no-kill asiel, waar alle honden en katten ongeacht leeftijd, gedragsproblemen, ziekte of beperking terecht kan. Zij onderscheiden zich van andere asiels doordat ze honden volledig screenen en trainen, voordat ze herplaatst worden. Tevens trainen ze potentiële nieuwe eigenaren voordat wij onze honden herplaatsen. En ze staan altijd klaar voor advies na adoptie.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title